Híreink

Dr. Menyhei Ákos előadóként részt vett a STEP Europe 2020. február 20-21-edikén megtartott bécsi konferenciáján

Büszkén tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy dr. Menyhei Ákos a STEP Europe 2020. február 20-21-edikén megtartott bécsi konferenciáján előadóként vett részt.

Kattintson a részletekért

Megjelent Dr. Menyhei Ákos újabb cikke az Oxford University Pressben.

Büszkén tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy Dr. Menyhei Ákos újabb cikke jelent meg az Oxford University Pressben The new Hungarian asset management foundation címmel.

Kattintson a cikk megnyitásához

Chambers & Partners 2019: dr. Menyhei Ákos igazgatósági tag elsőrangú ügyvéd

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Chambers & Partners dr. Menyhei Ákos igazgatósági tagot elsőrangú ügyvédként (Leader in his field) rangsorolta


https://www.chambersandpartners.com/HNW/person/25546653/akos-menyhei

Emelkedett a szakmai felelősségbiztosításának biztosítási összege

A Primus Trust Zrt. értesíti tisztelt ügyfeleit, hogy 2019. április 8. napjával szakmai felelősségbiztosításának biztosítási összege 20.000.000 EUR összegre került megemelésre. A megemelt biztosítási összeg lehetővé teszi, hogy társaságunk még nagyobb biztonságot nyújtson ügyfeleink részére szolgáltatásaink ellátása során.

A Primustrust Zrt. háromoldalú ázsiai együttműködésre lépett

A Primus Trust Zrt. "Shanghai Express" brand név alatt háromoldalú együttműködésre lépett a szingapuri Nexus Global Capital és a shanghai székhelyű Hu Chun Asset Management pénzügyi és befektetési tanácsadó cégekkel. Az együttműködés értelmében az említett partnerek kiemelt szerepet tulajdonítanak a Primus Trust által nyújtott bizalmi vagyonkezelési szolgáltatásoknak nemzetközi, elsősorban távol keleti ügyfeleik körében. Mindezt Magyarország kiterjedt beruházásvédelmi és a kettős adóztatást megakadályozó egyezményei, a kedvező jogi környezet és nem utolsó sorban társaságunk auditált tevékenysége, eddig elért üzleti eredményeink és szolgáltatásaink magas szakmai színvonala tette lehetővé.

Chambers & Partners 2018: dr. Menyhei Ákos igazgatósági tag elsőrangú ügyvéd

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Chambers & Partners dr. Menyhei Ákos igazgatósági tagot elsőrangú ügyvédként (Leader in his field) rangsorolta. A Chambers & Partners mindezek mellett dr. Ulmann Kristóf jogi tanácsadót is külön méltatta.

https://www.chambersandpartners.com/HNW/person/25546653/akos-menyhei
https://www.chambersandpartners.com/HNW/person/25643123/kristof-ulmann

Megjelent Dr. Menyhei Ákos újabb cikke az Oxford University Pressben.

The ultimate asset protection vehicle, the amended rules of the Hungarian trust.
A cikket elolvashatja itt.

Dr B. Szabó Gábor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Állandó Választottbíróságának ajánlási listáján

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy dr. B. Szabó Gábor, cégünk igazgatósági tagja, felkerült az MKIK Válsztottbíróságának ajánló listájára. Az ajánlási lista egy hosszas kiválasztási eljárásrend eredményeként jött létre, amelynek során a választottbíráskodás intézménye iránt elkötelezett, szakmailag kiváló és a szakterületükön kimagasló eredményt elért szakemberek kerültek kiválasztásra. Kollégánk személye garanciát jelent nem csak az elfogulatlan bíráskodásra, de egyben – a vállalkozási és üzleti jogvitákon túl – a bizalmi vagyonkezeléssel összefüggésben kialakult és az MKIK Választottbírósága elé került vitás kérdések magas szakmai szinten történő eldöntésére is.http://mkik.hu/hu/magyar-kereskedelmi-es-iparkamara/valasztottbiro-ajanlasi-lista-9793

Dr. Menyhei Ákos a Szent István Egyetem címzetes egyetemi docense lett.

Büszkén tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket és partnereinket, hogy a Szent István Egyetem dr. Menyhei Ákos részére 2017. december 16-án címzetes egyetemi docens kinevezést adományozott.

BOOM Magazin cikk Dr. Menyhei Ákosal

Egy újabb cikk jelent meg Dr. Menyhei Ákossal a BOOM Magazinban, Vagyonkezelés bizalmi alapokon címmel.

Kattintson a cikk megnyitásához

Szent István Egyetem - Bizalmi vagyonkezelő szakirányú továbbképzési szak

Oktatott tárgyak: Bizalmi vagyonkezelés alapjai, A magyar bizalmi vagyonkezelés joga, A bizalmi vagyonkezelés adózása és számvitele, A trustok nemzetközi gyakorlata

Kattintson részletekhez

100 legjobb magyar ügyvéd - Dr. Menyhei Ákos

A Primus Trust Zrt. igazgatósági tagját a Haszon magazin a 100 legjobb magyar ügyvéd közé sorolta és a vagyonkezeléssel foglalkozó legjobb szakemberek egyikének nevezte meg.

Kattintson a cikk megnyitásához

100 legjobb magyar ügyvéd - Dr. B. Szabó Gábor

A Primus Trust Zrt. igazgatósági tagját a Haszon magazin a 100 legjobb magyar ügyvéd közé sorolta és a vagyonkezeléssel foglalkozó legjobb szakemberek egyikének nevezte meg.

Kattintson a cikk megnyitásához